mandag 6. oktober 2008

Sov nå Dexter


En godgutt har tatt sitt siste åndedrag. For noen uker siden var det over for Dexter.

Den beste katten vi noen gang har truffet. Dexter ble født 17.07.08 som nummer 2 i Dkullet vårt, han viste seg på dag 2 at han hadde ganespalting og vi dumme eller hva vi var, startet en redningsaksjon.

Dexter fikk melkeerstattning og la raskt på seg, han økte i vekt og livsglede. Siden han var handmatet av pappsene fra dag 2 var han ekstra kjælen, han så nok mer på oss som sin mamma en på Jolene.

Dexter vokste seg godt til og ble en helt vanlig kattunge, faktisk grodde han igjen i ganen og klarte etterhvert å ta litt pupp fra mamma. Etter hvert som tiden gikk foret vi han på kjøttdeig og våtfor, og dexter viste en enorm taknemlighet for alle, han sjarmerte alle på sin vei, og la glede i alle hjerter han traff. Verden besto seg bare i kos og lek for Dexter. Han smeltet alle. Mer tillitsfull katt har jeg aldri opplevd å komme ut for, han var trygg på alle. Under en kraftig lek for noen uker siden fikk han en skade i foten, noe som førte til han ble dårlig til beins, vi forsøkte med dyrlege og fikk gang på han igjen. Da kom det dessverre for dag at han hadde fått en rift i tarmen og tarmen hadde grodd feil igjen. Det var ikke passasje i tarmen hans. På mandag skulle han avlives, men pågrunn av sitt vesen klarte ingen ta livet av han, og opperasjon ble forsøkt. Dexter klarte dette også, makan til sterk katt med livslyst skal en lete lenge etter. Når Dexter våknet fra opperasjonen var det bare en ting å gjøre, det var å finne noen å kose med. Noen han kunne ligge i fanget til og få litt oppmerksomhet. Dexter ble i løpet av sine sykebesøk hos Dyredoktoren en velkjent gjest med damene og han sjarmerte dem alle. I går kveld skjedde det noe galt, vi så Dexter ikke var i form og noe skjedde i magen hans. En hastetur til dyrlegen viste at Dexter ikke hadde følelse i hoften og dermed ikke kunne gå på do. Vi forsøkte å åpne han en siste gang men dessverre, han ville aldri ha våknet av opperasjonen. Dexter var det mest sjarmerende vesen som sagt, aldri tidligere har en kattunge klart å gjøre et så stort inntrykk på så mange mennsker, alle som han traff ble forelsket i den lille puslingen med den store utstrålingen. Takk for 10 gode uker bamsen vår.


Hvil i fred nå. Vi kommer altid til å huske deg med det spørrende blikket, som om du bare lurte på om det var mer kjøttdeig å få?

1 kommentar:

Eilertsen sa...

RIP Dexter! Synd. Men nå er han iallefall i kattehimmelen :-)