søndag 15. juni 2008

Nedover

Dette er en sann historie, en historie jeg kjenner gjennom en av mine venner. Nå vet jeg ikke om det er en helt sann en men jeg har lyst å prøve uansett.
En kompis av meg kjenner en kar, vedkommende har flyttet langt bort, for lenge siden så jeg tror det er trygt å skrive dette nå. Han har ikke bodd her i 20 år.
Han var en sånn rar kar egentlig, han var forferdelig flott å se på... mørk, høy, maskulin. Usedvanlig vakker. Hele karen lyste manndom så langt du kunne se.
Stramme bukser med de helt korrekte bulene her og der, stram rumpe... ja han var hele byens lekkerbisken. Men han var singel. Det vil si han var litt rar på en måte. Forstå rett han var utrolig pratsom, sosial. Hjalp altid til, om det var en unge som trengte hjelp for å nå slikkepinnene på Smarkedet eller ei eldre frue som trengte hjelp med posten. Uansett hva som var ville han hjelpe. Han smilte altid, et utrolig vakkert og flott smil. Kritthvite tenner, maskuline trekk i ansiktet. Nybarbert og altid god lukt, ikke noe old spice fre Smarkedet, neida du kjente formelig den gode lukten av ordentlige greier. Sånne gode greier som en kjøper i byen. Skikkelige saker.
Men det gikk et rykte til om den karen. Et helt vilt et. Han hadde kjæreste, selvsagt var det den flotteste jenta i bygda, eller nabobygda var det vel rettere sagt.
I følge ryktene hadde var han utrolig med henne, den beste elsker en kunne finne vist nok. Den snilleste mann en kunne finne, men hun hadde aldri sett han naken! Aldri. På stranden var han heller aldri naken. Skjønt nakne var vi vel ingen men han gikk altid i tskjorte. Altid.
Han badet i tskjorte altid i svart eller mørk tskjorte.
Vi tenkte det var en sånn mote greie, han var jo veldig opptatt av moter og hva som var inn, så vi fulgte etter. Gjennom hele oppveksten var han ikledd tskjorte. I dusjen på skolen, på badinga, i badstua.
Ingen kunne forstå helt hva det var... helt til vi en dag fikk høre, etter at han hadde flyttet ut av bygda... han hadde et arr, over hele magen, som om han var delt i to... pluss han hadde en ekstra brystvorte. Han hadde hatt denne helt siden han var født, men ingen viste om den....

etter det sluttet vi å bade med tskjorte... vi som bare hadde 2 vorter

Ingen kommentarer: