tirsdag 1. april 2008

Litt vitser

Har det litt morro her i dag... så jeg finner noen gode gamle noen

Hvordan klarte du å bulke bilen din?
Jeg kjørte tilfeldigvis på svigermor.
Men hvorfor er det så mye kvister på den?
Hun prøvde å løpe inn i skogen.


----------------------------------------------

Mannen var på stranden med sin lille datter og det var veldig varmt så han bestemte seg for å sole seg naken, imens han lå der spurte datteren hva det der var og pekte ned på farens underliv.
Å svarte faren det er bare en liten fugl som ligger på redet sitt og varmer eggene. Etter en stund sovnet faren og da han våknet igjen lå han på intensiven med store smerter, han spurte sin datter "hva har skjedd?"
Jo svarte datteren da du sovnet bestemte jeg meg for å leke litt med fuglen,men da reiste den seg og spyttet meg i ansiktet. Da ble jeg forbannet og knuste eggene og tente fyr på redet .

--------------------------------------------

Gud og Jesus satt oppe i himmelen da det ringte på perleporten. Gud åpnet og utenfor står Allah.
Gud stusser litt, snur seg og spør Jesus:
"Har DU bestilt kebab??!"

--------------------------------------------

Lille Lisa 5 år kjører bil med sin mamma.
Plutselig smeller det en dildo mot frontruten.
Lisa: Hva var det ?
Mamma: et insekt...!
Lisa: Oi, for en stor kuk den hadde !

--------------------------------------------

Det var en gang en mann som hadde fått motorstopp i sin gamle Volkswagen. Så han kjørte inn til siden og begynte å prøve å stoppe biler. Etter hvert stoppet en ung rik mann i en splitter ny Jaguar.
Mannen i Folkevogna fortalte at han hadde motorstopp og spurte mannen i Jaguaren om han kunne taue han til en bensinstasjon, og mannen i Jaguaren gikk med på det og de begynte å kjøre. Da de hadde kjørt en liten stund, glemte mannen i Jaguaren helt at han tauet en annen bil, så han skrudde på stereoanlegget på fullt og gasset opp til 70km. Litt etter gasset han videre opp til 110.
Da begynte mannen bak å bli skeptisk, så han begynte å tute for å få senket farten. Men mannen i Jaguaren hadde jo stereoanlegget på fullt så han hørte ingen ting, så mannen i Folkevogna rullet ned vinduet og begynte å vinke til mannen i Jaguaren som selvfølgelig ikke så dette.
Jaguaren begynte å nærme seg 200 da de passerte en bensinstasjon, og det var en mekaniker som så dette med Jaguaren og Folkevogna, så han ringte til en kompis på en annen bensinstasjon lengre ned i veien og sa: Lars!! Du kommer ikke til å tro dette! Akkurat nå kjørte en Jaguar i minst 200 forbi!! Men ikke nok med det, for bak kommer en Folkevogn som tuter og hoier og vil forbi!

--------------------------------------------

og så en til slutt

En amerikaner på norgesferie ble dårlig og havnet på sykehus. Her ble han liggende sterkt neddopet, med oksygenmaske over munn og nese, mens han gjennomgikk alskens tester for og finne ut hva som feilte ham.
Etter noen timer kom en ung sykepleierelev inn for å vaske overkroppen hans med en svamp.
-Nurse, mumlet pasienten bak oksygenmasken.
-Are my testicles black?
Jenta rødmet og stotret fram: -Jeg vet ikke, ærlig talt, jeg er bare blitt bedt om å vaske overkroppen og føttene dine.
Men amerikaneren insisterte: -Are my testicles black?
Jenta ville nødig att pasienten skulle bekymre seg, så hun dro ned pysjamas-buksen hans, løftet penis med den ene hånden og ballene med den andre, og studerte begge deler grundig før hun forsikret: -Her er alt i skjønneste orden, sir.
Amerikaneren tok av seg oksygenmasken, smilte langsomt og tilfreds og sa:
-Glad to hear that, miss, but let me repeat: Are my test results back?



Ingen kommentarer: